Bordreservasjon
Frognerstranda 4, 0250 Oslo Man-Søn: 10-21 | Tir-Lør: 10-22 +47 22 55 04 84

BordReservasjon
  OmFrognerstranda Kro

  VårFilosofi

  Vår filosofi er å bringe positivitet gjennom maten vi lager. Vi vil gi våre kunder et positivt øyeblikk for å styrke kvaliteten på dagen med en god opplevelse i vår restaurant. En god matopplevelse med avslappende atmosfære og hyggelig betjening er noe alle våre kunder fortjener.

  Frognerstranda Kro


  Vårtlokale

  Uformell og varm atomosfære
  Frognerstranda Kro ble etablert på slutten av 80-tallet, og har siden vært et naturlig samlingspunkt for turgåere og båtfolket på Kongen i Oslo.

  Vi tilbyr en uformell og varm atomosfære for deg som ønsker å tilbringe tid med familie og venner. Ønsker du å feire en spesiell anledning så dekker vi gjerne opp for dere. Vår uteservering grenser mot bryggen på Frognerstranda og har nydelig sjøutsikt mot Oslofjorden. Perfekt for deg som elsker å nyte soldagene.

  Du er også velkommen til å bruke våre lokaler til lukkede arrangementer, i privat regi for opptil 70 personer inne, og 100 personer på uteserveringen.


   
   

  Bestill bord i dag!

  Bordreservasjon

  Frognerstranda Kro

  Vel bekomme

  KontaktRestauranten

  ADRESSE
  Frognerstranda 4,
  0250 Oslo

   Veibeskrivelse

  BORDRESERVASJON
  Ønsker du å reservere bord eller ha selskap på Frognerstranda Kro? Send oss din forespørsel, og vi vil besvare deg snarest.

  Selskap

  Les om hvordan vi kan hjelpe deg med selskap!

  Om selskap

  Catering

  Les om hvordan vi kan hjelpe deg med catering!

  Om catering

  Kontakt oss

  Har du spørsmål om våre tjenester? Ta kontakt!

  Kontakt oss